Slachthuis

G. Van Landschoot en Zonen NV
Prins Boudewijnlaan 22
9991 Adegem
Tel.: +32 050/711627
Fax.: +32 050/716829
Email: info@gvanlandschoot.be
BTW: BE 447.662.522

Slachthuis

G. Van Landschoot en Zonen N.V. in Adegem slacht, versnijdt en verkoopt varkens en varkensvlees, transporteert levende dieren en vlees, heeft diepvriesopslag en exploiteert een vleeshal (slagerij). De vleeshalle belevert horecabedrijven, scholen en instellingen, maar ook iedere particulier kan gewoon in de slagerij kopen.

In het slachthuis is traceerbaarheid van het vlees prioritair. Door crisissen in de landbouw in het verleden hebben wij resoluut de weg van kwaliteit en tracering gekozen. Alle varkens worden vanaf de in ontvangstneming bij de boer tot ze in deelstukken onze snijzaal verlaten voorzien van de nodige labels, zodat wij op ieder moment kunnen teruggaan tot op het niveau van de boer en zijn big waar het allemaal begon.
In ons “kwaliteitssysteem Van Landschoot” werken wij nauw samen met veevoederfirma’s en onze veehouders. Door strenge controles van de volledige keten, staan wij in voor een maximale voedselveiligheid.
 
Het leeuwendeel van onze varkens kopen wij rechtstreeks aan bij de varkenshouders. Daar wij het transport van de dieren zelf verzorgen streven wij ernaar om in samenspraak met de veehouder het beste tijdstip te vinden om de varkens op te halen. Ook vinden wij het heel belangrijk om onze gekochte varkens op tijd aan u te betalen. Interesse ? Contacteer onze aankoop geheel vrijblijvend op het nummer 050/711627.

Basisprijs vleesvarkens levend

19/07/2024 = 1,510 EUR